Beauty Bar Uitgeest, schoonheidssalon voor beauty behandelingen!


Beauty Bar Uitgeest is een waxsalon, nagelstudio,  browbar en schoonheidssalon ineen. Wil jij een gladde en zachte huid, mooie en verzorgde nagels of mooie en sprekende wenkbrauwen... dan ben je bij ons op het juiste adres! Daarnaast kun je bij ons terecht voor diverse huidverbeterende en huidvernieuwende beauty behandelingen.


Lycon Waxsalon

Waxing is hot! Vrouwen én mannen willen een altijd gladde en superzachte huid, zonder al het gedoe en de pijn van harsen. Topsalons in de hele wereld gebruiken niets anders meer dan deze crème de la crème onder de waxen. Nu ook in Uitgeest! 


Pink Gellac Nagelstudio

In onze nagelstudio kun jij u onder het genot van een kopje koffie of thee genieten van diverse nagelbehandelingen. Van een minimanicure met gellak t/m nagelverlenging met hardgel. Wij hebben een ruim aanbod Pink Gellac kleuren.


Browbar

Wenkbrauwen zijn bepalend voor je gezichtsuitdrukking. Beauty Bar Uitgeest is expert in diverse wenkbrauwbehandelingen. Wij helpen je graag om jouw gezicht te laten spreken met de juiste vorm en geverfde wenkbrauwen.


Schoonheidssalon

Je kunt bij Beauty Bar Uitgeest terecht voor huidverbeterende en huidvernieuwende behandelingen. Er wordt in de salon gewerkt met de merken Absolution & Neoderma.