Beauty Bar Uitgeest, beautysalon voor de regio Uitgeest, Castricum en Heemskerk


Huidverbetering is het verbeteren van alle lagen in de huid. Wat wij bij Beauty Bar Uitgeest aanbieden zijn huidverbeterende behandelingen. Bij huidverbetering gaan we dieper in de huid dringen om de processen te activeren en te stimuleren.

Online jouw afspraak inboeken
Je kunt online via Treatwell jouw beauty afspraak bij ons inboeken. Eventuele kortingen worden verrekend in de salon.

Boek nu!

Absolution - Facials

Noem het een revolutie. Een verademing. Een nieuwe benadering van schoonheid. Een ding is zeker: het Franse cosmeticahuis Absolution is verrassend anders. Zowel qua uiterlijk als inhoud. Minimalistisch. Individueel. Biologisch. Zo puur als de natuur zelf. Huidverzorging in de meeste pure zin van het woord. Effectief uiteraard, en tegelijk een genot om te gebruiken. En vooral ook: persoonlijk, dus af te stemmen op de specifieke behoefte van jouw huid. Producten met een ziel. Samengesteld uit alleen de beste ingrediënten – direct uit de natuur of biologisch geteeld. De producten van Absolution zijn “ECOCERT Green Life” of “Cosmos” gecertificeerd en zijn niet op dieren getest. Vrij van siliconen, minerale oliën, GGO, sulfaten, hormoon verstorende stoffen, parabenen, PEG, Ftalaten, synthetische kleurstoffen en parfum.


Neoderma Biopeeling

Veel mensen hebben last van een onzuivere huid. Een onzuivere huid wordt vaak gekenmerkt door grove poriën en acne. De huid ziet er ook vaak vlekkerig en dof uit. De oorzaak hiervan heeft dikwijls te maken met een trage(re) cel vernieuwing van de huid. Het gevolg hiervan is dat beschadigde of dode huidcellen langer op de huid aanwezig blijven. Een oplossing voor dit probleem is een Biopeeling van Neoderma. Al na 1 behandeling zie je duidelijk resultaat! Jouw huid ziet er meteen veel stralender en egaler uit. Met een kuur van 3 behandelingen in 20 dagen bereik je het meest optimale resultaat.


Microneedling met de Dermapen 4

Door middel van loodrechte, trillende bewegingen met minuscule naaldjes worden microverwondingen in de huid gemaakt waardoor de huid zich op diepliggend niveau zal herstellen en vernieuwen. Microneedling wordt gezien als de meest effectieve therapie voor het krijgen van een mooie en gezonde huid en heeft alle facetten in zich om elke huidwens of elk huidprobleem deskundig en resultaatgericht te behandelen. Microneedling is niet alleen huidverbeterend maar dus ook huidvernieuwend!


Bindweefselmassages

Bindweefselmassage is een diepwerkende massagetechniek waardoor de conditie van de huid zichtbaar verbetert. Door de intensieve stuwende, knedende en rollende massagebewegingen wordt de doorbloeding van de huid gestimuleerd, waardoor afvalstoffen worden afgevoerd. Onderhuidse vetophopingen en verklevingen verdwijnen. Ook wordt het aanmaken van nieuw collageen en elastine geactiveerd. Dit geeft de huid stevigheid. Resultaat; de huid  ziet er jonger, gladder en ook strakker uit omdat de bindweefsellaag eronder vernieuwd is.