Beauty Bar Uitgeest, beautysalon voor de regio Uitgeest, Castricum en Heemskerk


Huidverbetering is het verbeteren van alle lagen in de huid. Wat wij bij Beauty Bar Uitgeest aanbieden zijn huidverbeterende behandelingen. Bij huidverbetering gaan we dieper in de huid dringen om de processen te activeren en te stimuleren.

Online jouw afspraak inboeken
Je kunt online via Treatwell jouw beauty afspraak bij ons inboeken. Eventuele kortingen worden verrekend in de salon.

Boek nu!

Ik Skin Perfection - Facials

De missie van het merk Ik Skin Perfection is de natuurlijke schoonheid versterken met krachtige, pure, bewezen effectieve skincare, ontwikkeld in harmonie met de natuur. De natuurlijke conditie en flora van de huid is daarbij het uitgangspunt. Om weer terug te keren naar een gezonde basis van de huid wordt er alleen gewerkt met 100% pure organische ingrediënten, groene cosmeceuticals. De producten zijn ontwikkeld volgens het NO-label en bevatten geen synthetische stoffen. Stap voor stap brengen wij daarmee jouw huid weer in perfecte conditie en werken we aan maximale huidverbetering.


Neoderma Biopeeling

Veel mensen hebben last van een onzuivere huid. Een onzuivere huid wordt vaak gekenmerkt door grove poriën en acne. De huid ziet er ook vaak vlekkerig en dof uit. De oorzaak hiervan heeft dikwijls te maken met een trage(re) cel vernieuwing van de huid. Het gevolg hiervan is dat beschadigde of dode huidcellen langer op de huid aanwezig blijven. Een oplossing voor dit probleem is een Biopeeling van Neoderma. Al na 1 behandeling zie je duidelijk resultaat! Jouw huid ziet er meteen veel stralender en egaler uit. Met een kuur van 3 behandelingen in 20 dagen bereik je het meest optimale resultaat.


Microneedling met de Dermapen 4

Door middel van loodrechte, trillende bewegingen met minuscule naaldjes worden microverwondingen in de huid gemaakt waardoor de huid zich op diepliggend niveau zal herstellen en vernieuwen. Microneedling wordt gezien als de meest effectieve therapie voor het krijgen van een mooie en gezonde huid en heeft alle facetten in zich om elke huidwens of elk huidprobleem deskundig en resultaatgericht te behandelen. Microneedling is niet alleen huidverbeterend maar dus ook huidvernieuwend!


Megapeel Microdermabrasie

De Megapeel is een verfijnde peeling techniek waarbij steriele aluminiumkristallen de huid als het ware ‘zandstralen’ zodat oude, dode en beschadigde huidcellen loskomen en met de kristallen worden afgevoerd. De huid word gestimuleerd om nieuwe cellen aan te maken en de doorbloeding word aanzienlijk verbeterd. Hierdoor word de productie van collageen en elastine in de huid verhoogd. Het is een intensieve gezichtspeeling die voor ieder huidtype toegepast kan worden.


Bindweefselmassages

Bindweefselmassage is een diepwerkende massagetechniek waardoor de conditie van de huid zichtbaar verbetert. Door de intensieve stuwende, knedende en rollende massagebewegingen wordt de doorbloeding van de huid gestimuleerd, waardoor afvalstoffen worden afgevoerd. Onderhuidse vetophopingen en verklevingen verdwijnen. Ook wordt het aanmaken van nieuw collageen en elastine geactiveerd. Dit geeft de huid stevigheid. Resultaat; de huid  ziet er jonger, gladder en ook strakker uit omdat de bindweefsellaag eronder vernieuwd is.